De groene en sociale bezorgexpert

Cycloon Post & Fietskoeriers

Over ons
Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Zo duurzaam mogelijk! Onze bezorgers maken het verschil. Bij voorkeur op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Kies je voor Cycloon, dan kies je voor een snelgroeiende organisatie, met een informele cultuur, waar je gegarandeerd maatschappelijke impact maakt. En ook onze klanten dragen daarmee, zonder veel moeite, bij aan hun sociale en duurzame doelen. Samen fietsen we de wereld mooier! 


Wat voor een impact kun jij maken bij Cycloon?
Als je werkt bij Cycloon, dan werk je in een jong, sociaal en ondernemend bedrijf. Ons motto is dan ook niet voor niets: we zijn sportief, werken als één ploeg en we durven te demarreren. 

Aan welke SDG’s draagt Cycloon aan bij?

De 193 landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN) hebben zeventien werelddoelen voor duurzame ontwikkeling afgesproken om het grote klimaatprobleem aan te pakken. De kern van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen, oftewel de Sustainable Development Goals, zijn een einde maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. De Sustainable Development Goals zijn enorm belangrijk aangezien ze bijdragen aan een mooiere toekomst en een leefbare wereld, ook voor de toekomstige generaties. Wij zijn dé sociale en duurzame bezorgexpert. Om je te helpen lichten we een aanal SDG’s uit die in ons DNA zitten:

4. Kwaliteitsonderwijs: ‘Een leven lang leren’. Bij Cycloon zetten we iedereen in zijn/haar/hun kracht. Veel collega’s zijn gestart als koerier en later doorgegroeid naar bedrijfsleider tot zelfs directie.

5. Gendergelijkheid. Sportief is één van onze kernwaarden. Bij ons mag iedereen meedoen. We behandelen elkaar gelijkwaardig, dat is voor ons heel normaal.

8. Waardig werk en economische groei. Cycloon is een van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Meer post en pakketten versturen met Cycloon betekent meer duurzame impact en meer sociale banen.

13. Klimaatactie. Cycloon is de duurzame bezorgexpert. Wij bezorgen op de fiets waardoor er geen CO2-uitstaat plaatsvindt. Met onze diensten helpen wij steeds meer bedrijven om duurzamer te werken.

Voordelen

25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
Een ‘groene’ pensioenregeling en de mogelijkheid om sociale en duurzame impact te maken;
Een informele en dynamische werkomgeving waarin er oog is voor jouw talenten en ideeën;
Een telefoon, laptop en een duurzame poolauto op de vestiging of OV-chipkaart als je die nodig hebt;
Een zeer uitdagende baan met volop doorgroei perspectieven en ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
Een jong gedreven team met leuke borrels en Cycloon feesten.
Performance types training bij indiensttreding, zo leer je jezelf en je collega’s goed kennen!
Opleidingsbudget voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling.
Er komt een fietsplan aan!

Testimonials van onze werknemers

“Voor mij zelf is het ook super, omdat het heel sportief werk is. Het is extra training waar ik voor betaald krijg. De mensen waarderen het werk wat ik doe. Dat maakt me blij.”

“Wat werken bij Cycloon mooi maakt is het feit dat je de ruimte krijgt voor eigen initiatief. Daarnaast maak je deel uit van een hecht en energiek team waarin je ook als individu een verschil kunt maken.”

Hoofdkantoor

Floresstraat, Zwolle, Nederland

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures