Selected people in Green

Meer over CeresGreen als werkgever

CeresGreen is dé recruitment en interim specialist in de wereld van duurzaamheid, ESG en circulaire economie!

Welke positieve impact maakt CeresGreen?

Wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie om een duurzamere toekomst te creëren. Wij zijn trots op onze rol als matchmaker tussen gepassioneerde professionals en organisaties die duurzaamheid omarmen. Met ons bureau kunnen werkzoekenden en opdrachtgevers vertrouwen op een partner die hun visie deelt en zich inzet voor een duurzame relatie. Zo werken we samen aan een betere toekomst voor mens, milieu en economie.

Wat maakt het werken bij CeresGreen leuk?

Ga bij één van onze opdrachtgevers aan de slag of solliciteer bij CeresGreen zelf! Van projectmanagement tot aan themaspecialist, van consultancy tot aan onderzoeker, van beleidsmedewerker tot aan directeur. Ongeacht welke functie, je maakt impact!

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij CeresGreen? 

Bij CeresGreen krijg je de ruimte om je netwerk op te bouwen en uit te breiden. Verduurzaming van de energiemarkt, industrie, landbouw, voedselindustrie, bouw of overheid, waar ligt jouw passie en kracht? Wij zijn actief in meerdere sectoren en kunnen daar jouw expertise en netwerk goed bij gebruiken. Ons team bestaat uit gepassioneerde consultants die graag met elkaar sparren, waar korte communicatielijnen zijn en samen werken we aan de groei van CeresGreen.

Vacatures bij CeresGreen vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Hoofdadres

Stationsweg 46 Meppel 7941HG

Extra adres

Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk