BrightPensioen (B Corp)

Locatie (HQ)
Rietlandpark 301, 1019 DW Amsterdam

Meer over BrightPensioen als werkgever
BrightPensioen is een social enterprise. We zijn er voor iedereen die zelf pensioen moet regelen. Voor zzp’ers, DGA’s, ondernemers en mensen in loondienst zonder pensioen. En voor werkgevers, die wel te porren zijn voor een moderne en flexibele pensioenoplossing. Maar we zijn meer dan pensioen. Want die financiële wereld, dat kan beter. Eerlijker, transparanter en duurzamer.Daarom werken we met een coöperatie. Waarbij ieder lid mede-eigenaar is. Samen zijn we sterker. Samen zetten we de financiële wereld op z’n kop. En samen zijn we groot. Want hoe meer leden, hoe meer we bereiken. Ook werken we met een vast lidmaatschap. Wij verdienen niet aan jouw pensioen. Zo houd jij aan het einde van de rit meer over. En ons pensioen is 100% duurzaam.

Welke positieve impact maakt BrightPensioen?
Drie keer slim van BrightHeldere kosten. Wij pakken géén percentage van je dierbare pensioen. Wij verdienen ons geld via een vast lidmaatschap. En we beleggen tegen kostprijs. Zo houd jij meer over. Slim en duurzaam beleggenWij beleggen breed gespreid en duurzaam. Dat is goed voor het rendement én goed voor de wereld.Samen met duizenden ledenDoor ons coöperatief model praten leden mee. En als we winst kunnen uitdelen delen ze mee.

Wat maakt het werken bij BrightPensioen leuk?
Samen kom je altijd verder dan alleen. Met collectief handelen, zet je stappen. En vergroten we de individuele rijkdom van onze leden.VrijWij zijn vrije geesten. Onafhankelijk, optimistisch, ondernemend en overtuigd. Wij trekken ons eigen plan. Wij willen mensen wakker schudden en tools aanreiken. Zodat zij zelf het heft in eigen handen kunnen nemen.HelderWij zijn open, duidelijk en concreet. Kleine lettertjes of vage beloftes, daar doen wij niet aan. Je weet precies wat je aan ons hebt. Onze intenties zijn zuiver en wij hebben niets te verbergen.


Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij BrightPensioen?
Groeien doen we samen, daarom stellen we met onze collega's tijdens de evaluatiegesprekken persoonlijke groeidoelen op. Wat die zijn mag je zelf bedenken want wij laten iedereen groeien horizontaal en verticaal!

Vacatures bij BrightPensioen vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Trainingsbudget
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch

Samen maken we de financiële wereld eerlijker, transparanter en duurzamer. Samen zetten we het belang van jou – de klant – voorop.

BrightPensioen (B Corp)

Rietlandpark 301, 1019 DW Amsterdam