Meer over Berenschot als werkgever

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 450 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werken we aan een vooruitstrevende samenleving. Dat doen we al meer dan vijfentachtig jaar. Alles wat we doen is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang.

Welke positieve impact maakt Berenschot?

We zijn actief in veel werkvelden. De thema's waar we aan werken zijn opgedeeld in: energietransitie, toekomst van werk en organisaties, transformatie van openbaar bestuur en digitalisering.

Wat maakt het werken bij Berenschot leuk?

Je bouwt mee aan de toekomst van de Nederlandse én Europese samenleving. Bij ons zijn de lijnen kort, want alleen op die manier kunnen wij jou de vrijheid bieden om te ontwikkelen. De mening van een trainee is voor ons namelijk net zo interessant als die van een senior consultant. Daarnaast is er veel ruimte voor uitjes, borrels, interessante workshops en evenementen en nog veel meer. Elke week wordt er wel iets georganiseerd. Iedereen die bij Berenschot werkt, wil werken aan vooruitgang. Voor de klant, maar ook voor zichzelf. Wij investeren daarom graag in jouw ontwikkeling! Laat zien wat je in je hebt en wij helpen je hoger te reiken!

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Berenschot?

Kennis en kunde zijn voor ons en onze klanten cruciaal, daarom investeren we graag en veel in talent. Laat zien wat je in je hebt en wij helpen je hoger te reiken!Iedereen die bij Berenschot werkt, wil werken aan vooruitgang. Voor de klant en/of voor zichzelf. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen, zit in onze genen. Daarvoor combineren we een ongeëvenaarde sectorkennis met diepgaande inhoudelijke expertise.Of het nu gaat om je adviesvaardigheden, je commerciële vaardigheden of over je IT-skills: op elk gebied kun je passende opleidingen en trainingen volgen. Kennis delen en vaardigheden ontwikkelen, het is onze tweede natuur.

Vacatures bij Berenschot vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Hybride werken
Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels

Grondlegger van vooruitgang

Berenschot

Van Deventerlaan 31-51 3528 AG Utrecht

Duurzame Vacatures bij deze Werkgever

Laatste Duurzame Vacatures