Stichting Trias Innervatie - Energiebox

Meer over Stichting Trias Innervatie - Energiebox als werkgever

Stichting Trias Innervatie, ook bekend als Energiebox, is een sociale onderneming die duurzaam en onafhankelijk energieadvies biedt aan bewoners, om hen te helpen besparen op hun energierekening. Ze bieden gratis energieadvies en energiebesparende producten aan bewoners in samenwerking met gemeenten en woningcorporaties. De Energiebox richt zich op laagdrempelige maatregelen zoals het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips, maar ook op makkelijk toepasbaar advies over de omgang met energie. Bewoners waarderen het project met een 8.1. Zij besparen jaarlijks gemiddeld € 175 op hun energierekening en zijn zich meer bewust van de invloed van hun gedrag op het energieverbruik. Daarmee is de Energiebox een belangrijke eerste stap in de transitie naar een duurzame en aardgasvrije woning.

Welke positieve impact maakt Stichting Trias Innervatie - Energiebox?

Door de maatregelen in ons advies toe te passen besparen bewoners geld en energie. Dit is goed voor de eigen portemonnee en het milieu. Hierbij werkt Energiebox mee aan SDG 11: Sustainable Cities and Communities en SDG 13: Climate Action

Wat maakt het werken bij Stichting Trias Innervatie - Energiebox leuk?

Er is nog een aspect dat de aandacht verdient: de werkgelegenheid die de Energiebox biedt. Zelfs nu er veel werk is, vinden 55-plussers of mensen met een gat in hun CV vaak moeilijk weer een betaalde baan. Wij vinden het zonde dat deze ervaren werknemers, met een schat aan kennis en ervaring aan de kant blijven staan. Bovendien komen hun talenten bij de Energiebox goed van pas. We nemen hen daarom graag in dienst en houden daarbij rekening met het feit dat ze misschien een tijdje niet gewerkt hebben. Werknemers krijgen de gelegenheid om in hun eigen tempo hun draai te vinden en arbeidsritme op te bouwen. Er is tegelijk ook aandacht voor de toekomst, door de medewerkers te stimuleren zich verder te ontwikkelen en vooruit te kijken. Zo hopen we hun kansen om door te stromen naar een andere baan te vergroten, zodat zij na maximaal drie jaar een volgende stap in hun loopbaan kunnen zetten. Deze manier van werken levert betrokken en gemotiveerde medewerkers op, die vanuit allerlei hoeken van de samenleving zeer verschillende ervaringen en talenten meebrengen.

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Stichting Trias Innervatie - Energiebox?

Er is zeker ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen. Energiebox biedt verschillende interne opleiding om je te ontwikkelen als energiecoach, energiefixer of planner.

Vacatures bij Stichting Trias Innervatie - Energiebox vind je onderaan deze pagina!

Voordelen

Laptop
Reiskosten
Pensioen
Vakantiegeld
Tussen 25-30 vakantiedagen
Borrels
Lunch
Andere arbeidsvoorwaarden

Besparen door persoonlijk advies

Stichting Trias Innervatie - Energiebox

Utrechtseweg 9 3704 HA Zeist