Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Overijssel

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Overijssel

DUURZAME VACATURES

Monteur werkplaats
Paperfoam
Barneveld
€ 2.400 - € 3.300 (Maand)
Kom jij bij ons werken?😃 ✅Wil jij graag werken in een hecht team? ✅Bij een duurzaam, technisch en snel groeiend bedrijf? ✅Ben jij een aanpakker met een praktische instelling? 👇 . . 🏆 Dan zijn wij voor onze Paperfoam werkplaats in Barneveld op zoek naar jou!
Gelderland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, FlevolandFull-timeFood - Fashion - Products - FMCGTechniek
Assemblage medewerker / tester
Paperfoam
Barneveld
€ 2.300 - € 3.200 (Maand)
Kom jij bij ons werken?😃 ✅Wil jij graag werken in een hecht team? ✅Bij een duurzaam, technisch en snel groeiend bedrijf? ✅Ben jij een aanpakker met een praktische instelling? 👇 . 🏆 Dan zijn wij voor onze Paperfoam werkplaats in Barneveld op zoek naar jou!
Drenthe, Gelderland, Flevoland, Utrecht, OverijsselFull-timeFood - Fashion - Products - FMCGTechniek
Python Ontwikkelaar Energiemonitoring & Duurzaamheid
BeNext
Amsterdam
€ 2.500 - € 3.500 (Maand)
Kom ons team versterken met je python skils? Maak de systemen nog mooier, sneller, betrouwbaarder, veiliger en uitgebreider om samen de wereld een beetje duurzamer te maken met en voor elkaar.
Noord-Holland, Utrecht, Landelijk, Netherlands, Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, OverijsselFull-time, Part-time, StageDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - FinanceIT, Techniek
Stage Cross Your Borders
Cross Your Borders
Nijmegen (door Heel Nederland)
Hallo! Wij zijn Cross Your Borders. We organiseren interactieve onderwijsprojecten en indrukwekkende jongerenreizen, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken
Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Netherlands, Limburg, Landelijk, Groningen, Gelderland, FlevolandStageOverheid - Stichting - Non-profitOverig
Klantbeheerder MKB
Alfa Accountants
Zwolle, Nederland
Ben jij klaar de volgende stap in jouw carrière? Wil jij als klantbeheerder MKB écht iets betekenen voor ondernemers? En zit je graag bij klanten aan tafel om ze meerwaarde te bieden? Dan is Alfa Zwolle op zoek naar jou!
OverijsselFull-time, Part-timeB Corp, Advies - Consultancy - FinanceFinance / Accounting, Administratief

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!