GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Duurzame Vacatures door heel Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Noord-Holland

Functiegroep (meerdere mogelijk)

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied (meerdere mogelijk)

Geselecteerde selectie(s):
Noord-Holland

DUURZAME VACATURES

Junior allround designer
Rainbow Collection
Amsterdam
Gezocht: junior allround designer met minimaal 1 jaar werkervaring. Een creatieveling met een passie voor duurzaamheid die (opkomende) duurzame merken kan versterken met het ontwerpen van creatieve en visuele uitingen.
Noord-HollandPart-time, Full-timeAdvies - Consultancy - Finance, B CorpDesign / Creatie / Online
Junior/medior marketing communicatie
Rainbow Collection
Amsterdam
Gezocht: creatief marketing & communicatie talent (3+ jaar werkervaring) met een passie voor schrijven en content creatie. Een merkdenker die (opkomende) duurzame merken kan helpen de juiste tone of voice te vinden om ze zo naar een hoger niveau te tillen.
Noord-Holland, NetherlandsFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, B CorpMarketing / Communicatie
Medewerker communicatie & events bij Het Groene Brein
Het Groene Brein
Randstad
€ 2.400 - € 3.200 (Maand)
Wil jij bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Ben je goed in communicatie en organisatie van duurzame evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeCirculaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseOverig, Marketing / Communicatie
Innovation Sourcing Intern (NL & ENG)
Impact Hub Amsterdam
Amsterdam
€ 500 (Maand)
Vereiste: Nederlands en Engels sprekend. Required: Dutch & English speaking. With this internship, you will become part of the Impact Innovation team of Impact Hub the Netherlands. This team offers a unique acceleration trajectory, designed to help impact entrepreneurs make a positive impact.
Noord-HollandFull-time, StageB Corp, Circulaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - MilieuAdvies / Consultancy, Onderzoek / Wetenschap
Full-Stack Developer
Triple Solar
Amsterdam
€ 3.000 - € 5.000 (Maand)
Heb jij ervaring met het ontwikkelen van software? Word jij blij van het bedenken van IOT-oplossingen en het werken in een ambitieus team? Lees dan snel verder!
Noord-HollandFull-time, Part-timeDuurzame energie - Energie transitieIT
Bevlogen projectmanager circulaire bouw
Stichting C-creators
Amsterdam
€ 3.400 - € 3.600 (Maand)
Wil jij bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire bouweconomie in de Metropoolregio Amsterdam en ver daarbuiten? Wil jij aan de slag met circulaire bouwprojecten? Vind je het leuk om projecten of processen te begeleiden? Dan is deze functie iets voor jou!
Noord-HollandPart-time, Full-timeCirculaire EconomieOverig
Creatieve marketing- en communicatie medewerker Cirkelstad en C-creators
Stichting C-creators
Amsterdam
€ 3.200 - € 3.800 (Maand)
Wil je afwisselend werk op een creatieve werkplek in Amsterdam, en ben je een echte communicatie topper met passie voor circulariteit, die meteen aan de slag gaat om je ideeën vorm te geven? Solliciteer dan snel!
Noord-HollandPart-time, Full-timeCirculaire EconomieMarketing / Communicatie

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!