Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief van Greenjobs.nl met de laatste duurzame vacatures, -werktips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Techniek

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Techniek

DUURZAME VACATURES

Kwaliteitsmedewerker Techniek
ECW Energy
Middenmeer, Hollands Kroon
€ 3.500 - € 4.500 (Maand)
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving binnen een gedreven team? Wil jij meebouwen aan een groene toekomst? Ter versterking van ons team in Middenmeer zijn wij voor onze afdeling Geo systemen (projecten bovengronds) op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker Techniek
Noord-HollandFull-timeDuurzame energie - Energie transitieTechniek
HOOFD WERKPLAATS ROETZ FAIR FACTORY (32 - 38 u)
Roetz-Bikes BV
Amsterdam
UITDAGING BIJ AMBITIEUS, SNELGROEIEND FIETSENMERK Ben jij een proactieve duizendpoot met technische inslag en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voel jij je thuis in een jong bedrijf, bruis je van de energie en houd je ervan om de leiding te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Noord-HollandFull-time, Part-timeSocial Enterprise, Circulaire Economie, Elektrisch transport – EV - DeelmobiliteitTechniek, Overig
Technisch Tekenaar
InnoMax BV
Velsen-Noord, Nederland
Ben jij net afgestudeerd als Engineer Werktuigbouwkunde of Procestechniek? Of heb je al ervaring opgedaan in de praktijk met het uitwerken van zowel 2D als 3D tekeningen? Dan is dit wellicht de volgende stap in jouw loopbaan waar jij naar zocht.
Noord-HollandFull-time, Part-timeKlimaat - MilieuTechniek

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!