Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Management

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Management

DUURZAME VACATURES

Manager Fondsenwerving en MarCom
Trees for All
Utrecht
Voor een duurzame ontwikkeling van Trees for All zoeken we een manager die leiding gaat geven aan onze fondsenwervers, online marketeer en communicatieprofessionals. Het betreft een nieuwe functie binnen ons team.
NetherlandsFull-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - MilieuManagement
Junior Programmamanager (36 uur, per 1 februari)
THRIVE Institute
Rotterdam
THRIVE Institute is op zoek naar een Junior Programmamanager die mee wil denken en doen (lees: verantwoordelijkheid nemen) op programma’s met impact!
Zuid-HollandFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, Circulaire Economie, Duurzame energie - Energie transitie, Social Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - MilieuAdvies / Consultancy, Management
Franchisenemer The Swapshop
The Swapshop
Nederland
€ 1.500 - € 5.000 (Maand)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Limburg, Landelijk, Groningen, Gelderland, Friesland, FlevolandFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseOverig, Management
Impact Projectmanager bij snelgroeiende duurzame start-up
Move to Impact
Amsterdam
€ 3.200 - € 4.500 (Maand)
Elke organisatie zou minstens de standaarden van een duurzame organisatie moeten hebben. Om organisaties te activeren om positieve impact maken, met onder andere de CSRD, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Impact Projectmanager.
Noord-HollandFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, B Corp, Social EnterpriseAdvies / Consultancy, Management
Management Assistent Duurzaam Onderwijs
Cooperatie Leren voor Morgen
Utrecht
€ 2.000 - € 2.800 (Maand)
Vind jij duurzaam onderwijs belangrijk. Word je blij van ervoor zorgen dat de boel op rolletjes loopt? Per 1 januari 2023 zoeken we een management assistent (m/v/x) voor 4 dagen per week. Deel uiterlijk 27 november jouw motivatiebrief en CV.
UtrechtPart-timeOverheid - Stichting - Non-profitManagement, Administratief
Stagiair Projectontwikkeling Samen Hier
Justice & Peace Nederland
Den-Haag-Centrum, Den Haag
€ 355 - € 400 (Maand)
Wil je je organisatorische talent inzetten om een ander vluchtelingenbeleid te helpen realiseren in Nederland? Wil je daarnaast ervaring opdoen met het ontwikkelen van een project en het werken bij een NGO? Kom stage lopen bij de Haagse NGO Justice & Peace!
Zuid-HollandStageOverheid - Stichting - Non-profitOverig, Management
Vacature Projectleider Circulaire Economie (36 uur)
Friese Milieu Federatie
Leeuwarden
De Friese Milieu Friesland (FMF) zoekt per direct een projectleider op het terrein van Circulaire Economie voor 36 uur per week
FrieslandFull-timeCirculaire Economie, Klimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profitManagement
Vacature Projectleider Ruimtelijke ordening en landschap FMF (36 uur)
Friese Milieu Federatie
Leeuwarden
De Friese Milieu Federatie (FMF) is per direct op zoek naar een ambitieuze en creatieve projectleider Ruimtelijke ordening en landschap (v/m) voor 36 uur per week.
FrieslandFull-timeKlimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profitManagement
Projectleider gezocht!
De Gezonde Stad
Amsterdam
Ben jij een resultaatgerichte en verbindende projectleider met een ondernemende mindset en kennis van duurzaamheid? Kan jij overzicht houden over meerdere projecten en zorgen dat ze door een strakke organisatie nog meer gaan bijdragen aan de groei van De Gezonde Stad? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Noord-HollandFull-timeOverheid - Stichting - Non-profitManagement

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!