Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief met de laatste duurzame vacatures, -werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Finance / Accounting

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Finance / Accounting

DUURZAME VACATURES

Financieel medewerker in duurzaam onderwijs
Coöperatie Leren voor Morgen
Utrecht
Ben jij een kei met financiën en vind je duurzaamheid belangrijk? Lees dan verder! Wij zoeken een ondernemende financieel medewerker met een hart voor duurzaam onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en krijgt alle vrijheid om deze naar een hoger plan te tillen.
UtrechtPart-timeAdvies - Consultancy - Finance, Overheid - Stichting - Non-profitAdministratief, Finance / Accounting
Backoffice Intern
Greenfish
Amsterdam
Greenfish is een engineering- en adviesbureau dat duurzame bedrijfstransformaties tot stand brengt, van strategie tot implementatie. Vanaf half mei komt er een stageplaats vrij voor een student die enthousiast wordt van Payroll & Admin. Kom jij ons team versterken?
NetherlandsStageAdvies - Consultancy - Finance, Duurzame energie - Energie transitie, Klimaat - MilieuAdministratief, Finance / Accounting
Manager Finance & Control
Justdiggit
Amsterdam
In verband met onze snelle groei zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve collega in een uitdagende rol van Manager Finance & Control. Heb jij hart voor het vergroenen van de aarde en heb je relevante werkervaring voor deze functie? Solliciteer dan nu!
Noord-HollandFull-timeAdvies - Consultancy - FinanceFinance / Accounting
Allround financieel medewerker in circulaire voorbeeldstad BlueCity
BlueCity
Rotterdam
Als onderdeel van team Finance draag je bij aan het goed functioneren van de afzonderlijke afdelingen, én van BlueCity als geheel.
Zuid-HollandPart-timeCirculaire Economie, Advies - Consultancy - FinanceFinance / Accounting, Administratief
Office manager
KRNWTR+
Amsterdam
€ 1.800 - € 2.250 (Maand)
Ben jij iemand die als een spin in het web kan fungeren? Als Office Manager ben je de onmisbare schakel voor het reilen en zeilen van de organisatie. Wil jij bijdragen aan het verduurzamen van kantoren, horeca, scholen en nog veel meer? Lees dan verder!
Noord-HollandFull-time, Part-timeFood - Fashion - Products - FMCG, Social EnterpriseAdministratief, Finance / Accounting
Fiscalist met hart voor duurzaamheid
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies
Nijmegen
Ter uitbreiding van ons team advies zijn wij op zoek naar een ervaren fiscalist met een hart voor duurzaamheid. Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket, waar vakkennis, klantcontact en brede bedrijfsadvisering centraal staan.
Gelderland, Noord-BrabantFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Circulaire EconomieAdvies / Consultancy, Finance / Accounting
Stagiair(e) Finance & Operations
The Social Handshake
Amsterdam
Ben jij naast een wereldverbeteraar een goede hoofdrekenaar, heb je interesse in finance en/of operations en ben je op zoek naar een stage? Lees dan verder!
Noord-Holland, Netherlands, LandelijkStageSocial Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profit, Advies - Consultancy - FinanceFinance / Accounting, Administratief
Medewerker administratie
Kringloopwarenhuis Het Goed
Emmeloord, Noordoostpolder
€ 2.089,32 - € 2.671,17 (Jaar)
Heb jij een hart voor administratief werk? Vind je het leuk om de administratie voor onze winkels vloeiend en vlot te laten verlopen? En ben je daarnaast iemand die houdt van afwisselend werk en verantwoordelijkheid durft te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Flevoland, Overijssel, UtrechtFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - FinanceAdministratief, Finance / Accounting
Administrateur
Sempergreen Group
Odijk
Ben jij een energieke en enthousiaste financial? Ben jij een talent in het maken van analyses? En vind je het leuk om verschillende financiële administratieve taken op te pakken in een snel groeiende internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!
UtrechtFull-timeFood - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - MilieuAdministratief, Finance / Accounting

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!