GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Dé vacaturesite met de leukste banen voor jou én de toekomst

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Social Enterprise

Functiegroep (meerdere mogelijk)

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied (meerdere mogelijk)

Geselecteerde selectie(s):
Social Enterprise

DUURZAME VACATURES

Management ondersteuner bij stichting nice°
Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie
Meppel
€ 2.500 - € 4.000 (Maand)
Vanuit ons dynamische kantoor in Meppel werken wij aan het versnellen van de circulaire economie: samen met kennisinstellingen, overheden en bedrijven. Wij zijn partner in verandering en gaan geen uitdaging uit de weg. Doe je mee?
DrenthePart-time, Full-timeCirculaire Economie, Foundation – Non-Profit, Social Enterprise, Klimaat - MilieuPA / Secretarieel, Administratief
VACATURE CALCULATOR
De Dakdokters
Amsterdam
€ 3.000 - € 3.600 (Maand)
Wil jij meewerken aan de transformatie van het stedelijk daklandschap? En heb je een achtergrond als Calculator? We zoeken iemand die er enthousiast van wordt om onze missie om de stad gezond te maken te vertalen in goede en overzichtelijke offertes voor onze klanten. Sluit je aan!
Noord-HollandFull-time, Part-timeKlimaat - Milieu, Social EnterpriseSales, Logistiek / Inkoop
Vrijwilligersvacature gastvrouw/gastheer
Land in Zicht
Amersfoort
Hou jij ervan om een gezellig praatje te maken en een fijne sfeer met elkaar neer te zetten? Dan willen we jou graag vragen om een paar uur per week gastheer/gastvrouw te zijn bij ons op de dagbesteding.
Netherlands, Utrecht, GelderlandVrijwilligerswerkSocial EnterpriseOverig
Office Manager met HR-taken
Land in Zicht
Amersfoort
Wil jij jouw organisatiekracht inzetten voor onze groene en sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst? Wij zoeken een duizendpoot die er blij van wordt om van alles te regelen! Startdatum in overleg met jou, zo snel mogelijk.
Utrecht, Gelderland, NetherlandsPart-timeSocial Enterprise, Advies - Consultancy - FinanceHR, PA / Secretarieel
Junior Customer Succes Manager
Social Care Network
Breda
€ 2.400 - € 3.000 (Maand)
Samen met 3 collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor onze partners. Dit zijn welzijnsorganisaties, vrijwilligerscentrales, gemeentes en bedrijven. Samen helpen en versterken we elkaar in het nastreven van de gestelde doelen.
Landelijk, Noord-BrabantFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Social EnterpriseAdvies / Consultancy
Vacature Calculator / Werkvoorbereider – Daktuinen
De Dakdokters
Amsterdam
€ 3.000 - € 3.600 (Maand)
Wil jij meewerken aan de transformatie van het stedelijk daklandschap? En heb je een achtergrond als Calculator / Werkvoorbereider?We zoeken iemand die er enthousiast van wordt om onze missie om de stad gezond te maken te vertalen in goede en overzichtelijke offertes voor onze klanten. Sluit je aan!
Noord-HollandFull-time, Part-timeKlimaat - Milieu, Social EnterpriseSales, Logistiek / Inkoop
Host en Office Manager Kauwgomballenfabriek, Amsterdam
Social Impact Factory
Amsterdam
Social Impact Factory is op zoek naar een host en office manager voor onze nieuwe locatie Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Solliciteren kan tot 9 oktober 2023.
Noord-HollandFull-time, Part-timeB Corp, Social EnterpriseCustomer Service, PA / Secretarieel
Stagiaire Touroperating en Marketing
Avontuur Dichtbij
Amsterdam
Avontuur Dichtbij heeft vanaf dec 2023/ jan 2024 een afwisselende en avontuurlijke stageplek. Ben jij gek op reizen en wil je graag ervaren hoe duurzaam ondernemen in de praktijk werkt? Dan is deze stage iets voor jou! Je leert tijdens deze stage de kneepjes van het touroperatingvak.
Noord-HollandStageSocial EnterpriseAdministratief, Customer Service
Verspreid het swappen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Haarlem, Groningen, Breda
€ 1.500 - € 5.000 (Maand)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Flevoland, GelderlandFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseOverig, Management
Verspreid het swappen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam
€ 1.500 - € 5.000 (Maand)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke en sociale franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in Rotterdam als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-HollandFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseOverig, Management
Collega gezocht!
Arctic Blue Omega bv
Europalaan 400, Utrecht
Met tekst en beeld impact maken op gebied gezondheid / duurzaamheid
UtrechtFull-time, Part-time, Interim - Freelance, StageFood - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social Enterprise, Circulaire EconomieDesign / Creatie / Online, Marketing / Communicatie

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!