GREENJOBS.NL - WERK VOOR DE TOEKOMST

Duurzame Vacatures door heel Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Greenjobs.nl die 2x per maand in je inbox verschijnt met de laatste duurzame vacatures, -(werk)tips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Social Enterprise

Functiegroep (meerdere mogelijk)

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied (meerdere mogelijk)

Geselecteerde selectie(s):
Social Enterprise

DUURZAME VACATURES

Medewerker communicatie & events bij Het Groene Brein
Het Groene Brein
Randstad
€ 2.400 - € 3.200 (Maand)
Wil jij bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Ben je goed in communicatie en organisatie van duurzame evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandPart-time, Full-timeCirculaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseOverig, Marketing / Communicatie
Allround Medior Communicatie Medewerker
YB (Yoghurt Barn)
's-Hertogenbosch
Ben je creatief en voel je passie om je bezig te houden met brand management, projectmanagement en de uitwerking van interne en externe communicatie uitingen voor een impact bedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar jou!
LandelijkFull-timeB Corp, Klimaat - Milieu, Social Enterprise, Food - Fashion - Products - FMCGDesign / Creatie / Online, Marketing / Communicatie
Recruiter gezocht die sociale impact wil maken!
Specialisterren
NL
Wij zoeken iemand die het HR-team kan versterken op het gebied van werving en selectie. Ben jij iemand niet oordeelt over diploma's en cv, maar nieuwsgierig is naar welke potentie een sollicitant heeft? Wil jij eerlijke banenkansen bieden? Kijk dan snel verder!
Netherlands, UtrechtPart-time, Full-timeSocial EnterpriseHR
Junior Accountmanager voor sociale onderneming!
Specialisterren
NL
€ 2.500 - € 3.300 (Maand)
Wil jij als junior accountmanager maatschappelijke impact maken bij een groeiend bedrijf? Bij Specialisterren zoeken we een commercieel talent om ons salesteam te versterken!
Netherlands, UtrechtFull-time, Part-timeSocial EnterpriseIT
Teamleider Energiebox midden-Nederland
JMA
Zeist
Heb je een groen hart en vind je de sociale kant van de energietransitie minstens even belangrijk als de technische kant? Vind je het leuk om een team gedreven mensen aan te sturen en te opereren in een speelveld met veel verschillende belanghebbenden? Dan zijn we naar jou op zoek!
UtrechtFull-time, Part-timeDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - Finance, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseAdvies / Consultancy, Customer Service
Medewerker Financiële Administratie
Roetz-Bikes BV
Amsterdam
€ 2.000 - € 3.000 (Maand)
Ben jij op zoek naar een parttime rol binnen de Financiële Administratie in een sociaal en duurzaam bedrijf? Werk jij nauwkeurig en raak je niet van slag door een volle inbox? En heb jij affiniteit met cijfers? Dan zijn wij op naar een medewerker zoals jij!
Noord-HollandPart-timeSocial Enterprise, Advies - Consultancy - Finance, Circulaire EconomieAdministratief, Finance / Accounting
Bedrijfsarts
Active Health Group
NL
Zit preventie integraal opgesloten in jouw denken en doen als bedrijfsarts? Kun je op heldere wijze stelling nemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte?
LandelijkFull-time, Part-time, Interim - FreelanceSocial Enterprise, B CorpAdvies / Consultancy, Overig
Programmaleider en Adviseur
Voor je Buurt
Utrecht
€ 2.500 - € 3.600 (Maand)
Voor je Buurt zoekt een ervaren en ondernemende Programmaleider, die onze programma’s in goede banen kan leiden. Heb jij al ervaring opgedaan met relatiebeheer en programmamanagement? En wil jij een bijdrage leveren aan maatschappelijke en groene buurtinitiatieven? Lees dan snel verder.
UtrechtFull-timeSocial Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profitManagement
Vacature regiomanager sociale onderneming
Studentenhelpenscholieren
Utrecht
€ 2.200 - € 2.700 (Maand)
Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière? En wil jij weten hoe het is om management ervaring op te doen? Vind je het bovendien belangrijk om werk te doen met maatschappelijke waarde?
Utrecht, Noord-Holland, Zuid-HollandPart-timeSocial EnterpriseManagement, HR
Sectorcommissielid AVA engagement (vrijwilligersfunctie)
VBDO
Utrecht
Ben jij een sustainability professional en volg jij de actualiteit binnen jouw werkveld op de voet? Vind je het belangrijk om het gesprek aan te gaan met de grootste, Nederlandse, beursgenoteerde bedrijven over duurzaamheid? Lees dan verder!
UtrechtVrijwilligerswerkAdvies - Consultancy - Finance, Circulaire Economie, Duurzame energie - Energie transitie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseOverig
Marketing and Communication Lead
Impact Institute
Amsterdam
As Marketing & Communication Lead, you are responsible for executing the strategy of Impact Institute through its marketing activities.
NetherlandsFull-timeSocial EnterpriseMarketing / Communicatie
Project- & Accountmanager Marketing Communicatie
Yumeko
Amsterdam
Jij kent het marketingcommunicatie speelveld en weet de juiste verbindingen te leggen. Of het nou gaat om het aansturen van ons PR bureau of het organiseren van Black Friday, jij weet wat je te doen staat.
Noord-HollandFull-time, Part-timeSocial Enterprise, Food - Fashion - Products - FMCG, B CorpMarketing / Communicatie
SDG Traineeship
TheRockGroup
Amsterdam
Wil jij bijdragen aan duurzaamheid en inclusiviteit, terwijl je relevante werkervaring opdoet en bouwt aan een future-proof CV?  Meld je dan nu aan voor de vijfde editie van het SDG Traineeship dat 13 maart 2023 van start gaat!
NetherlandsStageAdvies - Consultancy - Finance, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseAdvies / Consultancy
Business developer (0.6-0.8fte)
Careibu
Amsterdam
Wij zoeken een ervaren Business Developer die met ons de volgende groeifase van Careibu gaat vormgeven. Vind jij het leuk om verbindingen te leggen en nieuwe partnerschappen te sluiten? Dan spreken wij je graag!
Netherlands, LandelijkPart-timeSocial Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profitMarketing / Communicatie, Sales
Franchisenemer The Swapshop
The Swapshop
Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Groningen, Breda, Tilburg, Delft, Leiden, Eindhoven, Arnhem
€ 1.500 - € 5.000 (Maand)
The Swapshop is klaar voor uitbreiding! Dat doen we via een unieke franchiseformule. Samen met ondernemers willen we nog meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Wil jij duurzaam ondernemen in jouw eigen stad als franchisenemer van The Swapshop?
Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Groningen, Utrecht, Drenthe, Flevoland, Friesland, GelderlandFull-time, Part-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseOverig, Management
Stagiair (M/V/X) ruimtelijke ordening/sociale geografie voor de kenniskaart Omgevingswet
Het Groene Brein
Randstad
€ 300 (Maand)
Stage waarin je werkt aan de actualisatie van de kenniskaart rond de nieuwe Omgevingswet en een bijeenkomst organiseert over hoe deze wet burgers in hun kracht zet om een duurzame leefomgeving te realiseren.
Landelijk, Netherlands, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-HollandCirculaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseOverig, Onderzoek / WetenschapStage
Meeloopstage Touroperating
Avontuur Dichtbij
Amsterdam
€ 250 - € 300 (Maand)
Avontuur Dichtbij zoekt per februari 2023 een ambitieuze hands-on student die dol is op reizen en graag wil ervaren hoe het is om duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Je leert tijdens deze stage de kneepjes van het touroperatingvak en maakt kennis met alle taken die daarbij horen.
Noord-HollandStageSocial EnterpriseAdministratief, Marketing / Communicatie

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!