Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief met de laatste vacatures, werktips en duurzame nieuwtjes

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Overheid - Stichting - Non-profit

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Overheid - Stichting - Non-profit

VACATURES

Programma Coördinator GLOWUP! Rotterdam
Starters4Communities
Rotterdam
€2,300 - €2,800 (Maand)
Wij zoeken een programma-coördinator voor de training sociaal ondernemerschap voor jongeren in Rotterdam. We zoeken iemand die ijzersterk is in projectmatig werken. Jij maakt en bewaakt de projectplanningen, monitort de voortgang en stuurt bij waar nodig.
Zuid-HollandFull-timeSocial Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profitManagement, Overig
Vacature Algemeen Directeur
Starters4Communities
Amsterdam
Voor Starters4Communities zijn wij op zoek naar een Algemeen Directeur. We zoeken een inspirerende en ondernemende leidinggevende met visie. Vast contract, 24 uur per week.
Noord-HollandPart-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Social EnterpriseManagement
medewerker anti-zuivelcampagne Uitgemolken (vrijwilligersfunctie)
Stichting Bite Back
NL
Ben jij klaar om de wereld te vragen om te stoppen met zuivel? Voor de Nederlandse anti-zuivelcampagne Uitgemolken zoeken we medewerkers voor veel verschillende werkzaamheden!
Landelijk, NetherlandsVrijwilligerswerkOverheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - MilieuAdministratief, Marketing / Communicatie
Manager Finance & Bedrijfsvoering
Trees for All
Utrecht
Wij zoeken een deskundige en breed georiënteerde manager die verantwoordelijk wordt voor de portefeuille finance en bedrijfsvoering. Ben jij een hands-on, energieke en inspirerende professional die mee wil bouwen aan onze snelgroeiende organisatie? Bekijk de vacature!
UtrechtFull-timeKlimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profitFinance / Accounting
Programma Manager Wildlife
World Animal Protection
Den Haag
Als programmamanager help je mee met de ontwikkeling en uitvoering van de programma’s die voortvloeien uit het jaarplan van de organisatie. Het programmadeel waarvoor jij inhoudelijk verantwoordelijk zult zijn, is ons Wildlife-programma.
Zuid-HollandPart-timeOverheid - Stichting - Non-profitOverig
Commercieel directeur Museon | Omniversum
DDJ&
Den Haag
€4,456 - €6,622 (Maand)
DDJ& zoekt voor Museon | Omniversum een ondernemende en maatschappelijk betrokken commercieel directeur die in staat is om deze vernieuwde publieksinstelling stevig te positioneren, zowel in strategisch als financieel opzicht.
Landelijk, Zuid-HollandFull-timeKlimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profitManagement, Sales
Operationeel Manager
De Special Social Club
Amsterdam
€2,100 - €2,500 (Maand)
Geloof jij in een wereld zonder beperkingen? Wij zoeken een operationeel manager met een hands-on mentaliteit die een passie heeft voor het organiseren van evenementen en de stichting als beste kan vertegenwoordigen. Streef, samen met een gedreven team, naar een inclusievere samenleving!
Noord-HollandFull-timeOverheid - Stichting - Non-profitManagement, Overig
Adviseur omgevingsveiligheid (36 uur per week)
Veiligheidsregio Haaglanden
Den Haag
Binnen de afdeling Risicobeheersing, team Omgevingsveiligheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste Adviseur Omgevingsveiligheid met als aandachtspunt Industriële veiligheid.
Zuid-HollandFull-timeOverheid - Stichting - Non-profitAdvies / Consultancy
Beleidsmedewerker Milieu
Gemeente Hilvarenbeek
Hilvarenbeek
We zijn op zoek naar jou! Voor de afdeling Ruimte, team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Milieu (zwaartepunt veehouderijen) voor 28 uur per week.
Noord-BrabantPart-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - MilieuOverig
Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen
Gemeente Hilvarenbeek
Hilvarenbeek
We zijn op zoek naar jou! Voor de afdeling Ruimte, team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, zijn wij op zoek naar een Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen voor 36 uur per week.
Noord-BrabantFull-timeOverheid - Stichting - Non-profitOverig, Advies / Consultancy
Secretaris bestuur Stichting Energiebank Nederland
stichting Energiebank Nederland
NL
Wil jij je inzetten voor een vrijwilligersorganisatie die energiearmoede aanpakt? De Stichting Energiebank Nederland helpt huishoudens hun energierekening blijvend te verlagen.. Het bestuur zoekt een secretaris om deze ambitie mee waar te maken.
LandelijkVrijwilligerswerkOverheid - Stichting - Non-profitOverig
Vakbekwaam dierverzorger met beheertaken (32 uur)
Stichting Utrecht Natuurlijk
Utrecht
Samen met je directe collega draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de stadsboerderij, aan de gebouwen en op het erf. We willen een “venster” zijn op een duurzamere landbouw en veeteelt. Ons dierbeleid en de keuzes die we maken zijn daar op afgestemd.
UtrechtPart-timeOverheid - Stichting - Non-profitOverig
Project Controller
Wetlands International
Ede
Wetlands International is op zoek naar een Project Controller om het huidige Project Controllers team te versterken. In deze functie zul je een centrale rol spelen bij het monitoren van projecten voor het behoud en herstel van wetlands voor mens en natuur.
NetherlandsFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Overheid - Stichting - Non-profitFinance / Accounting
Secretarieel Medewerker
Natuur en Milieu
Utrecht
Natuur & Milieu is op zoek naar een Secretarieel Medewerker!
UtrechtPart-timeOverheid - Stichting - Non-profitPA / Secretarieel
Medewerker communicatie en projectondersteuning
Natuur en Milieu Gelderland
Arnhem-Centrum (Arnhem)
Gezocht: energieke collega voor ondersteuning van onze communicatie en projecten. Je verzorgt publicaties, de organisatie van bijeenkomsten (fysiek / online), draagt bij aan onze zichtbaarheid op social media en website en aan optimale inzet van ons CRM-systeem om onze doelgroepen te bereiken.
GelderlandPart-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - MilieuMarketing / Communicatie
Traineeship Omgevingswet
Xstate BV
Zwolle
De Omgevingswet komt eraan! Meer ruimte voor eigen initiatieven, minder regels en vertrouwen als uitgangspunt. Dat is waar de Omgevingswet voor staat. Dit vraagt om een andere aanpak en werkwijze. Wij zijn op zoek naar 2(!) Adviseurs Ruimtelijk domein.
Groningen, Friesland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Gelderland, Noord-Holland, UtrechtFull-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Klimaat - Milieu, Duurzame energie - Energie transitieAdvies / Consultancy, Overheid
Traineeship Energietransitie
Xstate BV
NL
De aanpak van de klimaatproblematiek is een complex geheel. Om de energietransitie succesvol te kunnen uitvoeren is er veel extra inzet nodig vanuit de gemeente.
Groningen, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Noord-Holland, UtrechtFull-timeKlimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profit, Duurzame energie - Energie transitie, Circulaire EconomieOverheid, Advies / Consultancy
Communicatiestrateeg met opgestroopte mouwen
NVRD
Arnhem
Samen met ruim 400 leden zet de NVRD zich in voor maatschappelijk verantwoord afvalbeheer en een leefbare stad. Namens haar leden werkt de NVRD samen met partners aan een echt circulaire toekomst. Wil je hieraan ook je bijdrage leveren?
GelderlandFull-timeKlimaat - Milieu, Circulaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profitMarketing / Communicatie
Office Manager Biohuis
Biohuis / Bionext
Ede
€2,600 - €3,100 (Jaar)
Heb jij een gezonde portie humor, zit er een dosis relativeringsvermogen in je achterzak en deins je niet terug voor een uitdaging? Top! Wij zijn namelijk voor het Biohuis op zoek naar een: Office Manager
Gelderland, NetherlandsPart-timeOverheid - Stichting - Non-profit, Food - Fashion - Products - FMCGPA / Secretarieel
LandScale Market Development Manager
Rainforest Alliance
Amsterdam
We are seeking an innovative, purpose-driven and commercially minded person to lead on Market Development for LandScale. S/he will play a critical role in launching our product to the market in early 2022, scaling the use of the LandScale system
InternationaalFull-timeDuurzame energie - Energie transitie, Klimaat - Milieu, Circulaire Economie, Social Enterprise, Overheid - Stichting - Non-profitOverig
Redacteur/persvoorlichter
DGBC
Den Haag
Stichting Dutch Green Building Council (DGBC) is de landelijke maatschappelijke dynamische organisatie met een missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Ter versterking van ons Communicatie- en Eventsteam zijn wij op zoek naar een redacteur/persvoorlichter.
NetherlandsFull-time, Part-timeOverheid - Stichting - Non-profitMarketing / Communicatie

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!