Meld je aan voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief van Greenjobs.nl met de laatste duurzame vacatures, -werktips en duurzame nieuwtjes.

Klik hier!
Filters
Geselecteerde selectie(s):
Utrecht

Functiegroep

Werkregio

Dienstverband

Vakgebied

Geselecteerde selectie(s):
Utrecht

DUURZAME VACATURES

Medior/senior adviseur met ambitie in de energietransitie!
Groen Licht
Den Haag
Ben jij een slimme en enthousiaste adviseur met minimaal 2-3 jaar ervaring (of meer), en wil je je (door)ontwikkelen in de energietransitie? Wil je werken aan interessante opdrachten in de energietransitie? En vind je het leuk om samen met ons te werken aan de groei van ons adviesbureau?
Netherlands, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht, Noord-HollandFull-timeAdvies - Consultancy - Finance, Duurzame energie - Energie transitie, Klimaat - Milieu, Overheid - Stichting - Non-profit, Circulaire EconomieAdvies / Consultancy, Management
Junior Consultant Duurzame Energie
Stel...
Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug)
Stel… Jij maakt duurzame energie écht bereikbaar voor iedereen.
UtrechtFull-time, Part-timeDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - FinanceAdvies / Consultancy
Customer Service Agent
BuyBay
Amsterdam
Weet jij exact hoe je moet luisteren en reageren op vragen van klanten? Word jij enthousiast van een missie gedreven team binnen een innovatieve scale-up? Lees verder!
Noord-Holland, UtrechtPart-time, Full-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCGCustomer Service
Finance Employee
BuyBay
Amsterdam
Ben jij een echte aanpakker en word je blij van een perfect geordende administratie? Werk je nauwkeurig, detailgericht en heb je een flexibele werkhouding? Dan pas je perfect in ons team!
Noord-Holland, UtrechtFull-timeCirculaire Economie, Food - Fashion - Products - FMCGAdministratief, Finance / Accounting
Content Creator met een groen hart
EnergiePartners
Utrecht
€ 2.200 - € 3.300 (Maand)
Houd je ervan om mooie dingen te maken mét een sterke inhoud in de breedste zin van het woord? En heb je zin om in een snelgroeiend bedrijf met een duurzame visie aan de slag te gaan?
UtrechtFull-time, Part-timeDuurzame energie - Energie transitie, Advies - Consultancy - FinanceMarketing / Communicatie
Verkoopadviseur Verduurzaming Bedrijfspanden
Groenpand
Utrecht
Kun jij zakelijke klanten overtuigen om hun pand te verduurzamen? Kun jij met enthousiasme adviseren? Lees dan snel verder!
UtrechtFull-time, Part-time, StageAdvies - Consultancy - Finance, Duurzame energie - Energie transitie, Klimaat - Milieu, Social EnterpriseSales, Advies / Consultancy
Verkoopadviseur Duurzaamheid
Groenpand
Utrecht
Wij van Groenpand geloven in een wereld die draait op duurzame energie. Omdat steeds meer gebouweigenaren in duurzame energie geloven zoeken wij een nieuwe collega!
Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-HollandFull-time, Part-timeKlimaat - Milieu, Duurzame energie - Energie transitie, Social EnterpriseAdvies / Consultancy, Sales
Campagnemedewerker Statiegeldalliantie (0,8-1,0 fte)
Recycling Netwerk Benelux
NL
Wil je meewerken aan een wereld met minder vervuiling door plastic en andere verpakkingen? Bij Recycling Netwerk Benelux zijn we op zoek naar een nieuwe collega die creatief meedenkt over nieuwe campagnes over statiegeld in België en die campagnes vervolgens ook opzet en uitvoert.
Belgium, UtrechtFull-timeKlimaat - Milieu, Circulaire Economie, Overheid - Stichting - Non-profitOverig
Vacature Account Manager New Business (32-40 uur)​
Greendish
Utrecht
Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en samenleving? Ben jij een echte salestijger die met humor en flair alles voor elkaar krijgt? Dan is deze functie voor jou!
UtrechtFull-time, Part-timeAdvies - Consultancy - Finance, Food - Fashion - Products - FMCG, Klimaat - MilieuSales
Bezorgers biologische boodschappen
De Korenmaat
Zeist
Voor onze biologische bezorgwinkel zoeken wij flexibele (direct oproepbare) medewerkers. Werken voor De Korenmaat kan een leuke aanvulling zijn op bijvoorbeeld je werkzaamheden als ZZP-er.
UtrechtPart-time, Interim - FreelanceFood - Fashion - Products - FMCGOverig
Verdelers biologische boodschappen
De Korenmaat
Zeist
Voor onze biologische bezorgwinkel zoeken wij flexibele (direct oproepbare) medewerkers. Werken voor De Korenmaat kan een leuke aanvulling zijn op bijvoorbeeld je werkzaamheden als ZZP-er.
UtrechtInterim - Freelance, Part-timeFood - Fashion - Products - FMCGOverig
Business Development Manager
VIE People Rotterdam
Rotterdam
Voor VIE People zijn we op zoek naar een Business Development Manager die VIE People nog beter op de kaart zet in Nederland, je doet dit voor VIE People als geheel met focus op Zuid-Holland.
Zuid-Holland, Noord-Holland, UtrechtFull-timeAdvies - Consultancy - FinanceSales

Blijf op de hoogte

Mis geen nieuwe vacatures meer en schrijf je in voor de job alert!