30 mei 2024, 11:44

De stem van de klant: Wat vinden organisaties van Greenjobs.nl?

De stem van de klant: Wat vinden organisaties van Greenjobs.nl?

De stem van de klant: Wat vinden organisaties van Greenjobs.nl?

In deze blog delen we de inzichten die Santa Demse heeft opgedaan tijdens haar afstudeerstage bij Greenjobs.nl. Santa voerde 9 diepgaande interviews met klanten van Greenjobs.nl om te achterhalen wat zij van het platform vinden en hoe het hen helpt bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. 

Santa: "In mei 2024 heb ik voor Greenjobs.nl gesprekken gevoerd met klanten om hun ervaringen, meningen en suggesties over het platform. Ik heb de klanttevrendheid, gebruikersgemak en ondersteuning waar behoefte naar is onderzocht.Deze waardevolle inzichten zijn verkregen als onderdeel van een recent afstudeeronderzoek, dat werd uitgevoerd tijdens mijn afstudeerstage. Gedurende dit onderzoek heb ik negen gesprekken gevoerd met klanten van Greenjobs.nl."

Greenjobs.nl, een platform met een missie: Greenjobs.nl is meer dan een platform voor het plaatsen van vacatures. Het is een community van mensen die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Greenjobs.nl verbindt werkgevers die een positieve impact willen maken met werkzoekenden die gedreven zijn om het verschil te maken.

Wat vinden de klanten? De interviews met de klanten van Greenjobs.nl leverden waardevolle inzichten op. De meeste klanten zijn erg tevreden over het platform. Ze waarderen de focus op duurzame vacatures, gebruiksvriendelijk en de snelle service. Klanten zouden verder graag meer willen weten over de precieze bezoekers van de vacatures.

Lees in deze blog de samenvatting van de 9 diepte-interviews en ontdek wat de klanten van Greenjobs.nl te zeggen hebben over hun ervaringen met het platform.

Focus op duurzaamheid bij Greenjobs.nl

Klanten benadrukten het belang van vacaturesites die zich specifiek richten op duurzame functies. Een unieke focus op duurzaamheid wordt gewaardeerd door klanten, aangezien platforms zoals Greenjobs.nl helpen om de juiste doelgroep te bereiken die geïnteresseerd is in milieugerelateerde posities.

De relevantie van duurzame functies staat hoog op de agenda van klanten, die benadrukken dat vacatures die aansluiten bij duurzaamheidsthema's en de missie van het bedrijf van groot belang zijn. Klanten zijn vooral geïnteresseerd in het aantrekken van talent met gedeelde waarden en het bevorderen van milieubewustzijn.

Gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning

Gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning zijn belangrijke aspecten voor klanten bij het kiezen van een platform. De tevredenheid is hoog over de gebruiksvriendelijkheid en het plaatsen van vacatures op Greenjobs.nl vinden ze ook makkelijk gaan. De waarde van communicatie en ondersteuning werd ook benadrukt. Dit komt door de snelle beantwoording en de persoonlijke touch die Greenjobs.nl heeft

Tastbaarheid van de Resultaten - meer focus op delen van data

Klanten hebben behoefte aan tastbare resultaten, zoals inzicht in het bereik en de effectiviteit van de verspreiding van vacatures.
Klanten benadrukten het belang van inzicht in wie de vacatures bekijken en de effectiviteit van de verspreiding ervan. Er is behoefte naar weten wat ze kunnen verwachten van het plaatsen van een vacature op het platform in termen van zichtbaarheid en de impact op het vinden van potentiële kandidaten.

Aanbevelingen van organisaties over Greenjobs.nl

Algemeen zijn de geïnterviewden positief over Greenjobs.nl en het zouden ze andere werkgevers het platform aanbevelen. De redenen variëren van goede service, gebruiksvriendelijkheid, relevantie voor de sector, positieve ervaringen, persoonlijk contact en kortingen die worden aangeboden. Klanten zeggen onder andere:
“Ja, ik zou ze zeker aanbevelen omdat het gewoon een prima platform is. Je kan daar heel goedkoop en simpel je vacatures kwijt. En ervan uitgaande dat jullie database van werkzoekenden, ook inderdaad groene mensen hebben. Dus dan is dat zeker aan te raden.”


“Ja, zeker. We werken in een bedrijfsverzamelgebouw met veel meer duurzame milieubedrijven. Als er een organisatie naar me toe zou komen die zou zeggen, hoe hebben jullie dat nou aangepakt bij het vinden van D&D, dan zou ik jullie zeker noemen . Ja, geen twijfel.”

“Ja, zeker. Ja, om dus te redenen dat het makkelijk is. Dat het past bij hetgene wat wij uit willen stralen. Dus ik kan me voorstellen dat het bij andere bedrijven ook zo is. Omdat inderdaad het contact gewoon snel is. Ja, en er af en toe leuke kortingen zijn die je dan weer kan combineren. Dat is prettig. Het zijn toch altijd wel uitgaves, dus dat is fijn.“


Meningen van organisaties over Greenjobs.nl - Gemiddeld ontvangt Greenjobs.nl 4.3 sterren van organisaties!

Verder vraagt Greenjobs.nl proactief naar meningen van klanten over Greenjobs.nl. We vragen klanten dan om Greenjobs.nl te beoordelen, suggesties te doen en hun ervaringen te delen met sterrenbeoordelingen.

Hieronder een aantal meningen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Snelle communicatie, meedenkend, goed netwerk en heel veel resultaten!"

⭐️⭐️⭐️
"Dit was mijn eerste ervaring en kan er nog niet zoveel over zeggen behalve dat het een goede locatie is voor ons om een vacature te plaatsen (en betaalbaar)."

⭐️⭐️⭐️
"Vacature komt bij groene duurzame werkzoekenden terecht."

⭐️⭐️⭐️⭐️
"Greenjobs.nl heeft een ontzettend relevant netwerk voor sollicitanten die willen bijdragen aan verduurzaming!"

⭐️⭐️⭐️⭐️
"Greenjobs.nl is de enige website waar je duurzame vacatures kunt plaatsen/vinden."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Greenjobs.nl zorgt dat onze vacatures onder de aandacht komen bij de juiste personen."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Greenjobs.nl is het beste platform waar duurzaamheid de verbinding is tussen vraag en aanbod"

⭐️⭐️⭐️⭐️
"De mensen die via Greenjobs.nl zoeken zijn al intrinsiek duurzaam gemotiveerd."

⭐️⭐️⭐️
"Vacatures makkelijk te plaatsen. Aantal reacties minimaal."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Handig, duidelijk en snel in gebruik"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Via Greenjobs.nl krijgen we kwalitatieve sollicitanten"

Greenjobs.nl is blij met alle meningen en blijft elke dag hard werken aan een betere website.

Vond je deze blog interessant? Wellicht is een van deze blogs dan ook leuk om te lezen: